Hämtas på
Återlämnas på

Hyrbil i YstadDen historiska staden Ystad präglas starkt av Hansatiden. I stadens centrum finns hela 300 korsvirkeshus, många av dem från medeltiden.

Här utspelar sig Henning Mankells populära deckare om kriminalkommissarien Kurt Wallander och filmatiseringen har till stor del ägt rum på orten. Här finns även ett av Sveriges filmcenter, Ystad Studios och Biografteatern Scala, Sveriges äldsta biograf. De största näringarna är turism och hamnverksamhet.
Bland kändisar hemma från Ystad kan man bland annat nämna skådespelaren Ernst Hugo Järegård, sångerskan Lykke Li och ett antal framgångsrika handbollsspelare, som bland annat far och son Thomas Andersson och Mattias Andersson.

Ystad har goda kommunikationer till Malmö och Köpenhamn, och många av stadens invånare pendlar dagligen mellan Ystad och Malmö. Malmö Sturup Flygplats är närmaste flygplats och nästan lika nära ligger Köpenhamns internationella flygplats Kastrup. Att hyra bil i Ystad har du nytta av oavsett om du är här på nöjesresa eller med jobbet. Från Ystad går det även flera färjelinjer till bland annat Bornholm och Polen.

Med en hyrbil från Budget Biluthyrning i Ystad tar du dig runt enkelt och bekvämt utan att spräcka budgeten. Ta chansen och prova på den skånska matkulturen, med läckerheter som stekt sill, äggakaka och spettekaka tillagade av lokalproducerade råvaror.

I Ystad är det inte heller långt till sköna naturupplevelser, hav och långa stränder. Du kan även ägna dig åt aktiviteter som fågelskådning och golf. Med en hyrbil från Budget kan du också uppleva det vackra Österlen. Budgets kontor ligger på Disponentgatan 6 i centrala Ystad i nära anslutning till E65 mellan Ystad och Malmö.

Budget Biluthyrning i YstadStationsinformation

Adress
Disponentgatan 6
271 39 Ystad
Tel:
E-mail: ystad@avis.se

Hyrbilar i Ystad
• Personbilar

Extrautrustning
• GPS Navigationsutrustning
• Bilbarnstol
• Extra förare


Öppettider
Mandag07:00-17:00
Tirsdag07:00-17:00
Onsdag07:00-17:00
Torsdag07:00-17:00
Fredag07:00-17:00
LørdagStängt
SøndagStängtÖppna i större format


Budget Biluthyrning Ystad - GPS Koordinater till kont
Budget hyrbil Ystad - GPS-koordinater

 

Latitude

55.43516
N 55° 26.109'

 

Longitude

13.83042
E 13° 49.825'