Biluthyrning Västerås

Hyrbil i Västerås


Västerås är landets 6:e största kommun. Redan 500 f.Kr. fanns här bosättningar men det skulle dröja till år 990 e.Kr. innan Westra Aros blev stad.
Det finns många historiska och spännande utflyktsmål i området. Hyr en bil hos Budget Biluthyrning och åk ut och titta på landets största gravhög Anundshög, daterad 1000-talet, och de 5 skeppssättningarna där. Budget Biluthyrning hittar du på Tallmätargatan i Västerås centrum, Hejargränd i västra Västerås eller på Västerås Flygplats.
Ta gärna en tur upp i Bergslagen och besök Oljeön utanför Ängelsberg med världens äldsta bevarade oljeraffinaderi anlagt 1875.Budget Biluthyrning i Västerås - Våra hyrbilskontor


Du kan hyra bil på följande orter
Varmt välkomna!

Hyrbil Västerås Central Boka nu
Hyrbil Västerås Flygplats Boka nu
Hyrbil Västerås Väst Boka nuMen en hyrbil i Västerås


Västerås som ligger beläget i Mälardalsområdet har många sevärda attraktioner inom 5 mils radie som lätt nås med en hyrbil från Budget. Några av sevärdheterna är Sala Silvergruva, Tidö Slott med leksaksmuseum, Skultuna Messingsbruk, Strömsholms Slott och Parken Zoo i Eskilstuna. Närheten till Stockholm och Uppsala gör Västerås till en perfekt övernattningsstad. Industri är något starkt förknippat med Västerås. ASEA är ett välkänt namn som blev ABB i mitten på 80-talet. Det finns fler välkända namn i Västerås som t.ex. Bombardier, ICA, Alstom Power, Rikspolisstyrelsen, Mälardalens Högskola för att nämna några.