Hyr bil hos Budget i Umeå

Hyrbil Umeå


Umeå blev Norrlands knutpunkt år 1622, året då staden grundades. Stadens kallas Norrlands knutpunkt från dess mångkulturella miljö. En stad med många studenter och många sevärdheter.

Du kan exempelvis besöka Älgens Hus, Europas första älgpark, för att se skogens konung. Eller varför inte gå vilse i skogsträdgården Arboretum, på 15 hektar med växter från när och fjärran.
Budget Biluthyrning i Umeå - Våra hyrbilskontor


Hos oss kan du hyra bil på Umeå Flygplats och på Gräddvägen 3 i centrala Umeå.
Varmt välkomna!

Hyrbil Umeå Flygplats Boka nu
Hyrbil Umeå Centrum Boka nuMed hyrbil i Umeå


Vägarna hit är många och med en hyrbil från Budget är det enkelt att ta sig fram. Båda de stora motorvägarna E4 och E12 leder direkt in i Umeå. Du kan även komma hit med flyg och Umeå Flygplats som ligger knappt 10 kilometer från centrum. Du kan hyra bil hos oss på flygplatsen.

Med en hyrbil kan du ta dig fram på ett enkelt och smidigt sätt och besöka olika sevärdheter, som t.ex. det välkända Bildmuséet och Olofsfors bruk. Eller varför inte besöka det prisbelönta Nisses Conditori, där du enkelt kan slappna av med en varm kopp choklad och titta på stadens liv och rörelse som främst utgörs av det populära Umeå universitetsstudenter. Det är faktiskt just dessa studenter som utgör den större delen av Umeås befolkning, närmare bestämt en fjärdedel.