Hyr bil hos Budget i Stockholm

Hyrbil Stockholm


Stockholm är Sveriges huvudstad och även Sveriges största med ca 900 000 i kommunen, totalt i regionen bor det ca 1 400 000 människor.

Stockholm är en av världens vackraste huvudstäder och blev år 1998 utsedd till Kulturhuvudstad.

Med en hyrbil från Budget Biluthyrning får du möjlighet att besöka de vatten, grönområden och bebyggelse som gör Stockholm till en fantastisk stad för både ute- och inomhusaktiviteter.Här kan du hyra bil i Stockholm


I Stockholm erbjuder vi allt från små hyrbilar till stora minibussar. Vi har även skåpbilar och lastbilar som du kan hyra. Varmt välkomna!

Hyrbil Stockholm City - Klarabergsviadukten Boka nu
Hyrbil Arlanda Flygplats Boka nu
Hyrbil Bromma Flygplats Boka nu
Hyrbil Stockholm Vällingby Boka nu
Hyrbil Stockholm City - Sveavägen Boka nu
Hyrbil Stockholm Täby Boka nu
Hyrbil Stockholm Barkarby Boka nu
Hyrbil Stockholm GlobenMed hyrbil i Stockholm


I Stockholm erbjuder vi biluthyrning på 8 platser, så det är aldrig långt till närmaste Budget hyrbilskontor. Huvudstaden, med sin 750-åriga historia och sitt rika kulturliv erbjuder något för alla smaker. Ett unikt utbud av museer, evenemang, restauranger och shopping i världsklass gör ditt Stockholmsbesök till en upplevelse.

Till Stockholm kan du åka med buss, tåg eller flyg. Vilket färdsätt du än väjer finns det alltid ett Budgetkontor nära, så att du snabbt och enkelt kan hämta din hyrbil. I Stockholm har du aldrig tråkigt - lyssna bara: Skräckblandade glädjetjut från Gröna Lund, sorlet från hundratals uteserveringar, klattret av hovar när högvakten passerar, jazz från skeppsholmen, kyrkklockornas vackra sånger och den lantliga tystnaden på Djurgården.