Hyr bil hos Budget i Örnsköldsvik

Hyrbil Örnsköldsvik


Hyr en bil från Budget Biluthyrning när du är Örnsköldsvik. Hos oss kan du hyra din bil på Örnsköldsvik Flygplats, men även på Nygårdsvägen.
Örnsköldsvik är en snabbt växande region och en central ort i Norrland. Staden har tagit rejäla steg i sin utveckling för framtiden, detta bl.a. genom företagens framgångar, byggandet av Botniabanan, nya evenemangsarenan (Swedbank Arena) m.fl.
Budget Biluthyrning i Örnsköldsvik - Våra hyrbilskontor


Du kan hyra bil i Örnsköldsvik på följande stationer

Hyrbil Örnsköldsvik City Boka nu
Hyrbil Örnsköldsvik Flygplats Boka nuMed en hyrbil i Örnsköldsvik


Om du kommer till Örnsköldsvik kan vi rekommendera ett besök Höga Kusten. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt i den fantastiskt vackra miljön. Världsarvet Höga Kusten är välkänt och det är ett populärt resmål. Några vackra och riksbekanta öar i området är bland annat Ulvön, Trysunda, Grisslan, Strängöarna och Mjältön. Sist men inte minst finns i Örnsköldsvik ett av landets genom tiderna mest framgångsrika elitserieklubbar i ishockey, MoDo Hockey! Genom åren har klubben gjort sig välkänt under epitetet, "Sveriges Bästa Plantskola". Många som fått sin ishockeyutbildning i MoDo har sedermera "exporterats" till NHL som exempelvis, Peter Forsberg, Markus Näslund, Niklas Sundström, Henrik och Daniel Sedin m fl.