Hyr bil hos Budget i Malmö, Turning Turso

Hyrbil Malmö


Varmt välkomna till storstaden Malmö i söder! Budget Biluthyrning hittar du på Sturups Flygplats, Cypressvägen och på Stormgatan vid Malmö Centralstation.

Malmö är en mångkulturell stad fylld av massa roliga och spännande aktiviteter för både äldre och yngre generationer. Här finns ett antal fantastiskt fina parker, torg, badställen, marknader, utsiktsplatser och andra sevärdheter.

Följ Ystadvägen till Dalaplan ta vänster på Trelleborgsvägen i din Budget hyrbil och titta över till våra grannar i Danmark. Upplev Öresundsbron ett stenkast från den berömda utsiktsplatsen vid Restaurang Luftkastellet och avnjut en romantisk fika med solnedgång som fokus.Budget Biluthyrning i Malmö - Våra hyrbilskontor


Hos oss på Budget kan du hyra bil på Malmö Flygplats, Malmö Centralstation och på Cypressvägen.
Varmt välkomna!

Hyrbil Malmö/Sturup Flygplats Boka nu
Hyrbil Malmö - Cypressvägen 29 Boka nu
Hyrbil Malmö - Stormgatan 6 Boka nu
Med en hyrbil i Malmö


Besöker du Malmö på sommaren borde du ta ett dopp i havet på det populära badstället Ribersborgsbadet "Ribban", Klaghamnsbadet eller Sibbarpsbadet som ligger vid Sibbarps Camping som drar till sig folk från hela världen. Varför inte ta en promenad i många av Malmös fantastiska parker som Pildammsparken i vid Stadionområdet, och sedan fortsätta in på gågatan och utforska en labyrint av affärer och köpcentrum.

Några av de mest välbesökta köpcentrum är Mobilia köpcentrum, Triangelns köpcentrum och Carolicity vid Drottningtorget. Skulle det regna när du befinner dig i Malmö, rekommenderar vi dig att ta hyrbilen till Emporia, som är en av Skandinaviens största shoppingcentrum.

Gillar du inte shopping finns det självklart andra aktiviteter som att paddla/trampa längs kanalen som sträcker sig genom staden och mynnar ut i Västra Hamnen. Där hittar du Sveriges högsta byggnad "TURNING TORSO". Som är en härlig plats att besöka med olika typer av arkitektur och mode. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt i Malmö och orterna runt omrking.