Hyr bil hos Budget i Kiruna, norrsken

Hyrbil i Kiruna


Välkommen till Midnattssolen och Norrskenets Lappland, två himlafenomen Kirunaborna gärna delar med sig av till alla besökare av denna välbesökta stad.

I Kiruna finns en uppsjö med upplevelser och turistattraktioner så som Icehotel, det berömda ishotellet i Jukkasjärvi, men även världens största underjordsgruva, LKAB med sina dagliga visningsturer.

Om man är intresserad av astronomi bör man inte missa Esrange, en svensk rymdbas. som har sänt upp mär än 500 sondraketer och är världens största civila markstation för satelliter.Budget Biluthyrning i Kiruna - Våra hyrbilskontor


Hos oss på Budget kan du hyra bil på Kiruna Flygplats eller nära centrala Kiruna.
Varmt välkomna!

Hyrbil Kiruna FlygplatsBoka nu
Hyrbil Kiruna centrumBoka nu
Hyrbil Kiruna tågstationBoka nu
Med en hyrbil i Kiruna


I nära anslutning till staden finns Kirunafjällen med Riksgränsen fjällanläggning och SPA, Björkliden och Abisko som största namn för snowboard, slalom och telemarksåkning under vintrarna men även under sommaren så finns möjlighet till fjällvandring via Kungsleden till Sveriges högsta berg Kebnekaise som ligger vid Nikkaluokta.

Med en hyrbil kan du på ett smidigt sätt ta dig runt i staden och orterna runt omkring. Hos Budget kan du hyra bil i centrala Kiruna och på Kiruna Flygplats.
Passa på att besöka den populära Kirunafestivalen som besöks avvärldsartister och den svenska artisteliten, en konsert vid midnatt och i midnattssol!