Hyr bil hos Budget i Karlstad

Hybil i Karlstad


Karlstad är en tätort i Karlstads kommun i Värmland och i kommunen bor drygt 80 000 invånare.

Staden grundades år 1584 av Karl IX och vid grundandet fanns här endast 45 hushåll. Staden har drabbats av ett antal bränder genom historien och efter branden 1865 har det historiska centrala Karlstad byggts upp med dess karaktäristiska breda gator i ett rutnätmönster och dess mycket stora torg.Budget Biluthyrning i Karlstad - Våra hyrbilskontor


Vårt uthyrningskontor för bilhyra finner du på Karlstad Flygplats samt på Hamngatan i centrala Karlstad.
Varmt välkomna!

Hyrbil Karlstad CentrumBoka nu
Hyrbil Karlstad FlygplatsBoka nu
Hyrbil Karlstad SäterivägenBoka nuMed en hyrbil i Karlstad


Karlstad ligger beläget på delar av Klarälvens delta men även delvis vid Vänern. Deltat breder ut sig – förutom i Karlstad, också i Karlstads omgivningar, söder om staden, ner till bland annat Skoghall. En av älvarmarna omringar Tingvallaön som centrala Karlstad är byggt på. Med en hyrbil kan du enkelt ta dig runt staden och orterna runt omkring. Hos oss kan du hyra din bil på Karlstad Flygplats eller inne i staden.

Passa på att ta en tur till Löfbergs lila arena och se när Färjestads BK spelar under säsong. Färjestads BK är laget som har tagit många sm-guld genom åren. Eller varför inte köra till Selma Lagerlöfs mårbacka vid frykens strand? Det finns mycket att se och göra i hjärtat av Värmland!