Hyr bil hos Buget i Göteborg

Hyrbil i Göteborg


Göteborg är Sveriges andra största stad, med ca 600 000 invånare och ligger beläget på västkusten. Du tar dig enkelt hit med snabbtåg, flyg eller bussförbindelser från de flesta svenska städer.

Med en hyrbil från Budget Biluthyrning kan du enkelt ta dig runt i Göteborg med omnejd. Populära utflykstmål är Liseberg som är norden största nöjesfält, Göteborgs vackra skärgård samt Universeum för att nämna några.


Budget Biluthyrning i Göteborg - Våra hyrbilskontor


I Göteborg erbjuder vi allt från små hyrbilar till stora minibussar. Vi har även skåpbilar och lastbilar som du kan hyra. Varmt välkommen!

Hyrbil Landvetter FlygplatsBoka nu
Hyrbil Göteborg - Södra VägenBoka nu
Hyrbil Göteborg - Hisings BackaBoka nu
Hyrbil Göteborg - Västra FrölundaBoka nu


Med hyrbil i Göteborg


Vi erbjuder biluthyrning på Landvetter flygplats och på flera platser i centrala Göteborg. I Göteborg finns det mycket att hitta på, du kan till exempel ha en picknick i Slottskogen som är en berömd par mitt i staden. Här finns stora gräsmattor som lockar till bland annat bollspel. Längre in hittar du ett minizoo med bland annat sälar, pingviner och svanar.

På Linnégatan hittar du mindre restauranger och pubar, som är prisvärda och mysiga. Testa exempelvis Linné Bar & Kök, Restaurang Bitter, Rumpan Bar eller det välkända Linnéterassen som rekommenderas starkt.