Hyr bil hos Budget i Gällivare

Hyrbil Gällivare


Precis vid inlandsbanans nordliga ändpunkt, där Malmbanan korsar, ligger Gällivare. Denna Järnvägsknut erbjuder fantastiska naturupplevelser med bra fiske, skidåkning och vackert norrsken under vintermånaderna. Med en hyrbil i Gällivare har du en utmärkt utgångspunkt för att utforska Lapplands mångsidiga landskap.


Gällivare är ett perfekt resmål för friluftsliv, sommar som vinter. Under sommaren finns det gott om möjligheter att ta sig fram över fjällen, antingen till fots eller på häst, via några av de turer som erbjuds. Passa på att njuta av den vackra naturen, stillsamheten och midnattssolen.


Under vintern är det högsäsong för många aktiviteter, ta hyrbilen från Gällivare ut till Dundrets skidanläggning , njut av friheten på en snöskoter eller varför inte pröva på hur det är att åka hundspann.


Genom att hyra bil i Gällivare är det enkelt att ta sig till många närliggande orter, ta en kort tur till grannorten Malmberget eller kör 2 timmar norrut till Kiruna. Missa inte Ishotellet i Jukkasjärvi som endast ligger en 1.5h biltur från centrala Gällivare.


Budget Biluthyrning i Gällivare- Våra hyrbilskontor


Besök Budget i Gällivare och plocka upp bilen som passar just dina behov.


Hyrbil Gällivare Flygplats Boka nu
Hyrbil Gällivare Centrum Boka nu