Hyr bil med Budget i Borlänge

Hyrbil i Borlänge

Välkommen till Borlänge, kommunen som har något för alla! Med en hyrbil har du goda möjligheter att i din egen takt uppleva allt det Borlänge har att erbjuda. Hos Budget Biluthyrning kan du hyra bil på Borlänge Dala Flygplats och i centrala Borlänge.
Om du kommer hit på vintern kan vi rekommendera dig att åka till Romme Alpin där du hittar utmanade skidåkning. Till Romme Alpin kommer ca: 250.000 besökare/säsong, vill du hellre åka på längden kan vi rekommendera längdskidåkning i Gyllbergen utanför Borlänge.Budget Biluthyrning i Borlänge - Våra hyrbilskontor


Våra hyrbilskontor hittar du på Borlänge Dala Flygplats och på Ovanbrogatan i centrala Borlänge.
Varmt välkommen!Hyrbil Borlänge CentrumBoka nu
Hyrbil Borlänge FlygplatsBoka nuSka du hyra bil i Borlänge?


Borlänge har mycket att erbjuda! Om du har tänkt att hyra bil för att enkelt ta dig runt är du varmt välkommen in till oss! Då kan du som vi nämnde ovan åka till Romme Alpin eller Gyllbergen om du vill åka skidor. I Borlänge centrum kan vi rekommendera Jussi Björling museet. Jussi Björling är en internationellt känd tenor. Borlänge har även etablerat sig som en köpstad av rang med Kupolen köpcentrum med mängder av affärer. Trafikverket har sitt huvudkontor här och andra stora företag som finns på orten är SSAB och Stora Enso pappersbruk.