Hämtas på
Återlämnas på
Hyrbil med Budget till Europas julmarknader

Ta chansen att julshoppa på några av de bästa julmarknadernaBudget and go för att...
...du inte behöver några renar för att ta dig till de bästa julmarknadernaTycker du om julmarknader? Det gör i också och hjälper gärna till med transporten dit.
Med uthyrningsstationer hela Europa, finns vi inom bratwurst-sniffande avstånd från alla de bästa julmarknaderna, så packa resväskan och lita på din näsa. Samtidigt har vi fantastiska erbjudanden på våra hyrbilar, från super-minis till större bilar som passar all sorts av shopping.

Några av de julmarkanderna vi rekommenderar:

Jul på Skansen, Stockholm, Sverige


Jul på Skansen är något speciellt. Besök den julmarknad som tar dig tillbaka till början av 1900-talet, känna atmosfären av gamla hus och gårdar och se hur julen firades förr i tiden. Lyssna på kören sjunger julsånger. Komma i stämning i Stockholm och låter dig vara en del av Jul på Skansen.
Läs mer


Aarhus, Den Gamle By, Danmark


Upplev julen som danskarna har firat i århundraden. Julutställningar för barn och vuxna, historiska affärer och julmarknad. Hitta presenter och njuta av en lugn stund av julstämning, godis och varma drycker.
Läs mer


Bærums Verk, Julen på Bærums Verk, Norge


Under alla helger i december kommer det vara julstämning i Bærums Verk, med gröt, mysiga båsar och julsånger med Bærum flickkör.
Läs merMer inspiration?
Sverige
Göteborg, Liseberg
Stockholm, Stortoget Gamla stan

Danmark
• Jul på Tivoli, Köpenhamn, Danmark

Norge
Julmarknad på Norsk Folkemuseum, Oslo, Norge